суботу, 2 травня 2015 р.

Зустріч з видавцями

30 квітня в Золочівській районній бібліотеці для дітей відбулась зустріч з видавцями Видавництва Старого Лева та представником Бібліотеки Малого Лева. На захід були запрошені учні Золочівської ЗОШ №3 з вчителем та бібліотекарі Золочівської ЦБС.
Христина Лукащук презентувала свою першу книгу для дітей «Казка про Майдан». Книга особлива тим, що пані Христина є не лише автором казки, але ще й ілюстратором. Х. Лукащук є учаснико трьох Майданів: була однією з 300 студентів, що голодували; була учасницею «Помаранчевої революції»; брала участь у Революції Гідності, тому  книга розкриває історію України з давніх- давен. Кожен малюнок в книзі має глибокий символічний зміст. А головне – це єдина книга в світі, що «розповідає» про Майдан дітям.
На зустрічі був присутній Андрій Бачинський, який презентував книгу «Детективи в Артеку».
Пані Наталя із Видавництва Старого Лева представила багато інших цікавих книг, що друкує їх видавництво. Присутні мали можливість не лише роздивитися цікаву нову літературу, але і придбати цікаву книгу. Так фонд бібліотеки с. Бужок поповнився двома вище згадуваними книгами, на яких письменники поставили свої автографи.

Бібліотека Малого Лева оголосила конкурс на кращу дитячу роботу на тему: « Лев».    






Немає коментарів:

Дописати коментар