вівторок, 27 листопада 2018 р.

Фестини "НАШІ" в с.Бужок

25 листопада в рамках фестин "НАШІ" у с.Бужок Золочівського району відбувся вечір -зустріч "Історія повторюється", приурочений до 130 річниці від дня народження лікаря Володимира Свідерського.
Розпочала свято фіналістка конкурсу "Таланти Золочівщини" піснею про Україну. Опісля на сцені Народного дому виступали жіночий ансамбиль "Бужаночка",  учасники художньої самодіяльності Народного дому м. Золочів гурт "Січ".
Під час заходу переплітались факти із біографії доктора Свідерського та заслуги і досягнення теперішніх жителів с.Бужок.
На вечір-зустріч були запрошені лікар Мостова О.Ф., племінниця В. Свідерського - Малиновська Н.О., яким ми дякуємо за змістовні виступи. До участі у заході запрошені хлопці, що ,як і Володимир Ігнатович, захищали нашу державу під кулями. Це наші захисники, що побували в АТО: Дмитро та Андрій Вітязі, Максимович Назар, Заяць Микола, Савраз Ігор, Яворівський Олег. Були сьогодні в залі місцеві поети, музиканти, майстри народного мистецтва... Всі "наші", що творять історію сьогодні.
Дякуємо всім, всім, всім!
















Немає коментарів:

Дописати коментар