вівторок, 17 жовтня 2017 р.

Свято козацької слави

     Свята Покрови Пресвятої Богородиці, День українського  козацтва, День створення УПА, День захисника України злилися в одну дату 14 жовтня. З цієї нагоди 15 жовтня урочисте святкування відбулось в с.Бужок.
      Громада села зібралась біля Могили борцям за волю України на панахиду за всіх , хто віддав життя за Україну. Опісля свято козацької слави  продовжилося у Народному домі. Під керівництвом зав.Народним домом Дикої М.П. виступали учасники художньої самодіяльності. Лунали пісні у виконанні Чуприк Лілі, жіночого колективу " Бужаночка", тріо дівчаток Гавришків Олесі, Лучків Насті та Слободенюк Аліни. Неперевершені жарти лунали із вуст Сернюка Михайла. Вели свято Свідерська Марія та Чуприк Ліля.
       Всіх присутніх порадувала козацькі забави між хлопцями 1-5 класів та їхніми матусями.
Вели конкурси бібліотекар Алексевич Н.С. та  зав.Бужківської ЗОШ Ціж Н.М. Чесно і справедливо судили журі у складі Калітовського В.В., Максимович О.М. та Сернюка М.Г. Команди "Січовики" та "Запорожці" вправно та спритно показали себе у 13 конкурсах. Скакали на скакалці, втікали із полону у мішках, надавали медичну допомогу, на швидкість вдягалися, їли та пили, показували свої художні здібності, музикальний слух та гострий розум.          Обидві команди достойно проявили себе, тому "перемогла дружба". За участь у святі козацької слави" Козацькому роду нема переводу" всі козачки та їх матусі були нагороджені грамотами та солодкими медалями.



















Немає коментарів:

Дописати коментар