неділю, 26 червня 2016 р.

IV Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Нова хвиля»


21 червня 2016 року стартувала IV Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Нова хвиля» . Розпочалось усе в  м.Херсон , де свої двері гостинно відкрила Херсонська обласна наукова бібліотека та її чудові працівники на чолі з директором Коротун Н.І. Надзвичайно цікаву екскурсію провели для 30 бібліотечних працівників з усіх куточків України.
Бібліотека вразила усім:  надзвичайним краєвидом, що відкривався з вікон бібліотеки; чудовим оформленням інтер’єру; технічним оснащенням; наповненням фондів…
Та офіційне відкриття школи відбулось у смт. Лазурне Херсонської обл.. Учасниками школи були професори, директори бібліотек, представники бібліотек з різних куточків України. Побувати в колі цих метрів бібліотечної справи пощастило і бібліотекарю бібліотеки-філії с.Бужок Золочівської РЦБС. Протягом п’яти днів школярі слухали лекції, обмінювалися досвідом, розробляли нову адвокаційну стратегію УБА, тощо. Перед школярами виступали Загуменна В.В. – професор, заслужений працівник культури; Лугова Л.А. – директор Львівської обласної бібліотеки для дітей, Барабаш С.І. – вчений секретар в НТБ НТУУ КПІ, Синиця Н. – директор Хмельницької ОУНБ, Шевченко І. – президент УБА,  Польова В. та інші.   
Протягом роботи учасники школи проводили «польові дослідження»,  робили аналіз роботи бібліотек через опитування користувачів, проводили флеш моб на морі, акцію «Бібліорозваги на піску», обмінювались досвідом та заряджались енергією для подальших звершень на професійній ниві. 































Кожен із учасників отримав сертифікат про проходження професійного навчання у IV Всеукраїнській літній школі адвокації для бібліотекарів «Нова хвиля».
Бібліотекар бібліотеки-філії с.Бужок

 Алексевич Н.С. 

Немає коментарів:

Дописати коментар