четвер, 25 червня 2015 р.

Бібліотечна Ярмарка-конференція


24 червня 2015 року у м. Львові пройшла бібліотечна Ярмрка-конференція «ГІЦ – як майданчик конструктивного діалогу влади, громади, ГО та бібліотек» в рамках проекту «Громадські інформаційні центри Львівщини – в режимі доступу 7/24». В рамках Ярмарку проведено Дебати «Децентралізація в Україні – виклики для закладів культури». Своїми думками змогли поділитися як представники влади (Л.Корнат – представник Львівської обласної державної адміністрації, І.Іваночко – представник Миколаївської районної державної адміністрації, В.Балух – представник Яворівської районної деравної адміністрації, Ю.Федейко – голова смт Запитів Кам’янка-Бузького району, Р.Смик – голова с.Поториця Сокальського району), так і прості бібліотекарі. Учасники конференції ділилися своїми успіхами, що дозволило слухачам взяти для себе багато нового і цікавого для подальшої роботи, а також дискутували над вирішенням проблем, які чекають українців в рамках закону «про оптимізацію», зокрема проблеми, що стосуються оптимізації бібліотек.
Своїми думками на тему «ГІЦ – як майданчик конструктивного діалогу влади і громади» змогли поділитися представники із різних ЦБС області. До слова була запрошена і Замківська Оксана із Золочівської ЦБС, яка поділилася успіхами бібліотек системи. Відмітила, що в проекті брали участь Золочівська районна бібліотека та бібліотека-філія с.Бужок, представники яких(Замківська О, Джагур І, Алексевич Н.) брали участь у Ярмарці-конференції, та розповіла по їх високі досягнення.

Ярмарка допомогла бібліотекарям знайти відповіді на багато своїх запитань у вирішенні проблем, що склалися, дала можливість « показати себе та подивитися на інших», обмінятися досвідом та думками, змінити погляд на ведення своєї роботи…
Бібліотекар с.Бужок Алексевич Н.С.












Немає коментарів:

Дописати коментар