неділю, 26 квітня 2015 р.

Семінар завідувачів ЗОШ І ст. Засідання ММО вчителів початкових класів Білокамінського ОО

    23 квітня 2015р. у Бужківській ЗОШ І ст. радо вітали гостей. Саме цього дня було заплановано проведення семінару завідувачів загальноосвітніх шкіл І ступеня, майстер-класу та засідання ММО вчителів початкових класів Білокамінського ОО.
  У семінарі взяли участь заступник директора Білокамінського НВК Максимович Ольга Михайлівна, учителі початкових класів Належита Г.В., Сернюк Л.М., Удимович Г.С., учителі Жулицької, Гончарівської, Скварявської шкіл та завідувачі Загальноосвітніх шкіл І ступеня, а також було запрошено бібліотекаря бібліотеки-філіалу с.Бужок Алексевич Н.С.
  У рамках семінару були проведені відкриті уроки з трудового навчання у 1 класі «Конструювання зі смужок паперу. Весняна фантазія. Подарунок мамі», та у 4 класі «Види декоративно-ужиткового мистецтва:художня вишивка».
  «Творчості, як і будь-якої діяльності, можна навчитися». Саме таким принципом керуються вчителі школи під час проведення занять. Під час уроків були використані інтерактивні технології.
    Наступним етапом було обговорення уроків учасниками семінару. Після цього усі з цікавістю прослухали доповідь «Розвиток творчих здібностей молодих школярів на уроках трудового навчання», яку підготувала Крокіс Г.В.
   А далі завідувач школи Ціж Н.М. провела цікавий та змістовний майстер-клас на тему «Вироби з сіна». Усі присутні спочатку переглянули презентацію на дану тему, а потім, під керівництвом Наталі Миронівни, навчилися виготовляти курчаток з сіна та підкову-оберіг. Учасники майстер-класу з захопленням працювали й залишилися задоволені виконаною роботою. Усі власноруч виготовлені вироби гості залишили собі, щоб пізніше і їхні учні навчились робити такі витвори.
  Також під час семінару було проведено аукціон «Педагогічна майстерність творчих доробок вчителів», під час якої присутні змогли презентувати власні доробки.
  Час промайнув швидко. Гості з приємними спогадами залишали привітну школу, адже кожен із цього семінару почерпнув для себе щось нове, цікаве й корисне.



Зав. школи: Н.М. Ціж












Немає коментарів:

Дописати коментар